Styrox-pehmuste

Jos sinulla on ylimääräistä styrox-muovia, riko styrox pieniksi palloiksi ja käytä pikku styrox-pallot mm. kirjeiden pehmusteina kun lähetät jotain särkyvää.

Pop cornit pakkausmateriaaliksi

Mikäli pop cornien teko epäonnistuu niin palaneet tai muuten syömättä jääneet pop cornit voi kierrättää pakkausmateriaalina. Pop cornit voivat olla rasvaisia, mutta soveltuvat hyvin esim. lasitavaroiden suojaksi tai jo pakkauksessa olevien tavaroiden lisäsuojaksi. Poppareissa on myös se hyvä puoli että ne ovat kevyitä, jolloinka pakettiin ei tule juuri lisäpainoa. Voit toki tehdä pop corneja myös varta vasten pakkausmateriaaliksi, jolloin paketin saaja voi syödä ne avattuaan pakettinsa.

Saat postimerkeistä paljousalennuksen

Saat postimerkeistä paljousalennuksen. Normaali 1-luokan postimerkki maksaa 0,75 €, mutta ostaessasi koko laatikon 50 kpl saat sen hintaan 36,50 €. Siis euron alennuksella. Voit ostaa myös 100 kpl arkin hintaan 73 €, jolloin saat 2 € alennusta. Saat 2 euron alennuksen myös ostaessasi 100 kpl toisen luokan merkkejä. Postin hinnasto http://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/yleisimmat_01082010.pdf

Lisätietoja:

Hyödynnä postimerkkien reunapalat paketoidessasi

Hyödynnä postimerkkien reunapalat paketoidessasi. Näillä voit siis esim. sulkea paketin kuoret. Säästät teippi ja liimarahat.

Osta ikimerkkejä

Kun ostat postimerkkejä osta aina voimassa olevia 1. ja 2. luokan ikimerkkejä. Näin sinun ei tarvitse ostaa lisämerkkejä mikäli postimaksut nousisivatkin.