Kissalle ilmaiset ruoat

Mikäli omistat kissan, houkuttele hiiriä pistäytymään pirtissäsi useammin ripottelemalla leivän ja juuston palasia talosi nurkkiin. Näin kissasi saa ilmaiset ruoat.

Osta kissallesi/koirallesi laaturuokaa

Osta kissallesi/koirallesi laaturuokaa. Vaikka kilohinta on suurempi kuin markettiruoan, lemmikkisi todennäköisesti syö sitä vähemmän – pienemmästä määrästä tulee kylläiseksi kun ruoassa on oikeaa lihaa eikä vain kasviksia. Säästät myös eläinlääkärikuluissa kun lemmikkisi jaksaa paremmin liikkua, ja pesuissa, kun lemmikin turkki alkaa kiiltää.

Lukijan vinkki

Älä altista lemmikkejäsi tupakansavulle.

Älä altista lemmikkejäsi tupakansavulle. Kissat, koirat ja kaikki muutkin lemmikit saavat passiivisesta tupakanpoltosta aivan samoja sairauksia kuin ihmisetkin, kuten astmaa ja muita hengityselinsairauksia sekä syöpiä. Säästät eläinlääkäri- ja lääkekuluissa.

Puupelleteistä kissanhiekkaa

Käytä lämmitykseen käytettäviä puupellettejä kissanhiekkana. Yhtä hajuton kuin oikea hiekka, mutta on halvempaa. Kissakin tykkää.

Lukijan vinkki

Lemmikeille lasten leluja

Koirille ja kissoille voi ostaa lapsille tarkoitettuja pehmoleluja kirpparilta huokeaan hintaan. Ei kannata sanoa kirppismyyjille, että lelut tulevat lemmikille ;).

Kissalle edullista kanaa

Kissat rakastavat keitettyä kanaa! Seuraa kaupassa marinoimattomien kanatuotteiden viimeisen käyttöpäivän alennuksia. Kun ostat esim. kananrintapaloja -30% tai -50% alennuksella, saat huomattavasti valmisruokaa edullisemmin rakkaalle lemmikillesi hyvää ja varmasti lisäaineetonta 100% lihaa sisältävää ruokaa. Keitä kananpalat kattilassa. Itse lisään keitinveteen hieman kylmäpuristettua rypsiöljyä, jotta kissat saavat tarpeellisia rasvahappoja. Poista nahka ja luut, koska niitä kissan elimistö ei pysty sulattamaan. Pilko liha pieniksi veitsellä tai saksilla. Lisää keitinlientä kananpalojen päälle ja tarjoa kissallesi huoneenlämpöisenä. Tätä ei yksikään kissa ole voinut vastustaa – ja kipot on aina nuoltu putipuhtaiksi! Njam & Mjau!

Lukijan vinkki

Vanhasta tietokoneen monitorista tai televisiosta saa kissalle sängyn ja talon

Vanhasta tietokoneen monitorista tai televisiosta saa kissalle sängyn ja talon.

http://www.etsy.com/listing/8167323/cat-bed-from-recycled-computer-monitor

Lisätietoja:

Opeta kissasi käymään vessanpytyllä vessassa

Opeta kissasi käymään vessanpytyllä vessassa. Kissa pystyy tämän oppimaan eikä edes pytyn päälle hyppääminen tuota kissalle ongelmia. Tulee halvemmaksi kuin kissanhiekan ostaminen.