Kasvovoide sopii hyvin meikin puhdistukseen

Kasvovoide sopii hyvin meikin puhdistukseen. Pyyhi meikki pois voiteella ja pumpulilla. Et tarvitse kasvovettä tai meikinpoistoainetta.

Me Naiset-lehdestä 3/2012

Taivuta ripset teelusikalla

Taivuta ripset teelusikalla. Aseta lusikka yläripisien tyveen ja paina peukalolla ripsiä lusikan reunaa vasten. Lämpimat lusikat ovat vieläkin tehokkaammat.

Me Naiset-lehdestä 3/2012

Sheivaa hiustenhoitoaineella

Sheivaa hiustenhoitoaineella. Terä liukuu hoitoaineen kanssa liukkaasti ja iho jää pehmeäksi.

Me Naiset-lehdestä 3/2012

Hyvä ja halpa ripsiharja on yhtä kuin NUPPINEULA

Hyvä ja halpa ripsiharja on yhtä kuin NUPPINEULA. Neulan avulla saat helposti eroteltua ripsivärin yhteenliittämät ripset. Älä kuitenkaan tökkää itseäsi neulalla silmään.

Lukijan vinkki

Teetä hääkampaus ja häämeikki samassa paikassa

Teetä hääkampaus ja häämeikki samassa paikassa. Pakettihinta on usein huomattavan paljon halvempi kuin molempien ostaminen erikseen eri paikoista.

Jatka ripsivärin käyttöikää

Jos ripsivärisi on kuivunut pystyt jatkamaan sen käyttöikää huomattavasti. Avaa se kotelosta ja kääri harjasosa nenäliian sisälle. Tämän jälkeen aseta se pystyasentoon mikroaaltouuniin ja laita uuni päälle 5-10 sekunnin ajaksi.

Mieti voitko yksinkertaistaa kosmetiikkavarastoasi

Mieti voitko yksinkertaistaa kosmetiikkavarastoasi. Tarvitseko välttämättä montaa erilaista shampoota, saippuaa, kosteusvoidetta, partavettä yms. Voit säästää käyttämällä vähempiä tuotemerkkejä ja ostamalla suurempia pakkauksia.

Ole luomu

Monet miehet arvostavat luonnollisen näköisiä luomunaisia, ilman kaikenlaisia rakennekynsiä ja silikoneja. Turha laittaa niihin rahaa.

Lukijan vinkki

Ota kestomeikki

Ota kestomeikki. Meikkivärit- ja tarvikkeet ovat melko kalliita. Kestomeikki, eli kestopigmentointi on hieman kalliimpi toimenpide, mutta sillä saat meikin joka kestää ihotyypistä riippuen jopa useita vuosia. Kestopigmentoinnilla voidaan esim. meikata kulmakarvat, rajata silmäluomet ja/tai huulet. Tänä aikana kertyy myös erittäin suuri rahalinen säästö. Lisäksi kestomeikillä säästät rutkasti aikaasi, sillä meikki on aina valmis. Voit mennä sillä nukkumaan ja se on aamulla valmis. Lisäksi kestomeikki sopii myös sellaisissa ammateissa toimiville, jotka eivät normaalisti voi työpaikalla meikata. Kestomeikissä väri pistetään ihoon. Kuitenkin ei niin syvälle kuin tatuoinnissa, jolloin se ei ole ikuinen. Tämä meikkausasia on ylläpitäjälle hieman outo, joten oli turvauduttava Googlen apuun. Sieltä löytyikin vinkkejä, että huomattavasti Suomea edullisemman kestopigmentoinnin saa esimerkiksi Tallinnasta. Taitavat voivat toki säästää vielä enemmän ja ostaa omaksi kestomeikkaus kynän, esimerkiksi täältä: http://vapaakauppa.net/tuote/243/kestomeikkaus-kyna

Lisätietoja: