Silppua paperit pakkausmateriaaliksi

Kotiisi tulleet mainokset ja kirjekuoret yms. voi kierrätyksen sijasta silputa joko käsin tai silppurissa ja käyttää pakkausmateriaalina suojaamassa tavaroita särkymiseltä esim. muuton yhteydessä tai postipakettia lähetettäessä.

Käytä asiakirjan tuhoajassa silputtu paperi pakkauksen pehmikkeenä

Käytä asiakirjan tuhoajassa silputtu paperi pakkauksen pehmikkeenä kun lähetät paketteja postissa.

Pop cornit pakkausmateriaaliksi

Mikäli pop cornien teko epäonnistuu niin palaneet tai muuten syömättä jääneet pop cornit voi kierrättää pakkausmateriaalina. Pop cornit voivat olla rasvaisia, mutta soveltuvat hyvin esim. lasitavaroiden suojaksi tai jo pakkauksessa olevien tavaroiden lisäsuojaksi. Poppareissa on myös se hyvä puoli että ne ovat kevyitä, jolloinka pakettiin ei tule juuri lisäpainoa. Voit toki tehdä pop corneja myös varta vasten pakkausmateriaaliksi, jolloin paketin saaja voi syödä ne avattuaan pakettinsa.

Lähetä hääkutsut 2-luokassa

Mikäli lähetät hääkutsut postissa, lähetä ne 2-luokassa. Toisen luokan kirjeet ovat yleensä perillä kolmantena työpäivänä postituksesta. Tällä hetkellä 4/2012 alle 20g painoinen kirje maksaa 1-luokassa 75 senttiä ja 2-luokassa 60 senttiä. Säästö on siis 15 senttiä per kirje, joten jos kirjeitä on vaikkapa 100 kpl niin säästö on 15 euroa.

Paperit talteen

Sukka ja vanukaspaketeissa on mukana pahvinen lappu. Käytän nämä muisti/kauppalappuina. Lisäksi jos sinulle tulee postimyyntikuvasto, etkä tilaa mitään niin ota talteen tilausosa. Saat monta riviä puhdasta paperia.

Lukijan vinkki

Saat postimerkeistä paljousalennuksen

Saat postimerkeistä paljousalennuksen. Normaali 1-luokan postimerkki maksaa 0,75 €, mutta ostaessasi koko laatikon 50 kpl saat sen hintaan 36,50 €. Siis euron alennuksella. Voit ostaa myös 100 kpl arkin hintaan 73 €, jolloin saat 2 € alennusta. Saat 2 euron alennuksen myös ostaessasi 100 kpl toisen luokan merkkejä. Postin hinnasto http://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/yleisimmat_01082010.pdf

Lisätietoja:

Hyödynnä postimerkkien reunapalat paketoidessasi

Hyödynnä postimerkkien reunapalat paketoidessasi. Näillä voit siis esim. sulkea paketin kuoret. Säästät teippi ja liimarahat.

Osta ikimerkkejä

Kun ostat postimerkkejä osta aina voimassa olevia 1. ja 2. luokan ikimerkkejä. Näin sinun ei tarvitse ostaa lisämerkkejä mikäli postimaksut nousisivatkin.