Anna rohkeasti valmistajalle palautetta

Anna rohkeasti valmistajalle palautetta mikäli jossain tuotteessa on mielestäsi liian suuri tai muuten ympäristölle haitallinen pakkaus. Tämä voi säästää ympäristöä ja voi pitkässä juoksussa myös alentaa ruoan hintaa mikäli pakkausmateriaalia saadaan vähennettyä.

Kommentteja: Kotiin kun tuli mainos Helsingin Energialta, että sähkö halpenee, niin en ymmärrä, miksi laskua ei laitettu samaan kuoreen, vaan pelkkä mainosposti, siinä sitä on tuhlausta, jos missä.

Ei ole säästöstä tietoakaan.

1 kommentti

  • Asiakasviestintä voi mennä verottajalla läpi liikkeenharjoittamisen toimintakuluina vähennettävänä, siinä voi olla syy tähän paradoksiin. Sähkönhinnan laskussa on varmasti huomioitu klappi mikä jää kulujen ja vähennysten väliin. Sähkölaitoksella voi olla vaikeuksia selittää ”ostavansa raaka-ainetta varastoon” mikä muutoin vaikuttaisi myyntivoittoon ja siten verotukseen. Samaan tapaan mm. vuokratyö on kuin raaka-ainetta koska vuokratyöfirman lasku on toimintakuluna vähennyskelpoinen ”normaalien” henkilöstömenojen sijaan ja siksi houkuttelevaa, valitettavasti.

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi