Huumorivinkki: Sairasta pitkään

Sairasta pitkään, säästä rahaa. Jos saat jonkun flunssan ja vähän kuumetta, älä pidä kiirettä sen paranteluun. Kun makaat flunssassa ja pienessä kuumeessa peiton alla, et voi kuluttaa samalla paljoa (ei tee mieli lähteä shoppailemaan, ruoka ei maistu, auto seisoo pihassa jne.) Kannattaa olla kuitenkin tarkkana ja pitää tauti lapasessa ettei se pahene ja muutu esim. keuhkokuumeeksi, jonka hoito voi muodostua kalliiksi. Näin säästät rahaa, etenkin jos olet vaikka työttömänä eikä kukaan esim. työpaikalla kaipaile.

Lukijan vinkki

2 kommenttia

  • sairastaessasi et myöskään ehkä liiku niin paljon kuin normaalisti: kaloreita (tarkemmin kilojouleja) palaa vähemmän, toki kuumeessa tekee kai muutoinkin vähemmän mieli syödä, ja ruoka maksaa. Tämä osaltaan kompensoi sairasajan hiukan alennettua palkkaa. Myös jos terveenä tavallisimmin töihin ajaa polkupyörällä säästyy silloin sekin energia eli sapuskamäärä.

  • mitä hauskaa tuossa on – en tajua

    saikulla saa olla niin pitkään kuin on oikeasti sairas, jokainen kyllä omassatunnossaan tietää milloin on oikeasti sairas ja milloin on jo työkykyinen, jos ei ole ihan varma että onko työkykyinen silloin on vielä oltava saikulla, jos taas on varma ni sitten takasin töihin

    älkää huijatko

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi