Hyödynnä matkatoimistojen äkkilähdöt

Pakkaa matkalaukkusi valmiiksi ja osta äkkilähtö. Äkkilähdöt ovat samoja matkoja kuin tavalliset aikaisemmin myydyt matkatkin – ja voi olla että matkaajat, jotka istuvat lentokoneessa vieressäsi ovat maksaneet matkasta tuplasti enemmän kuin sinä. Äkkilähtöjä tulee myyntiin esimerkiksi silloin jos joku matkan jo varannut sairastuu ja joutuu perumaan matkan tai matkanjärjestäjä ei ole saanut kaikkia paikkoja myytyä. Kannattaa seurata tarkasti, sillä paikkatilanne ja hinnat vaihtelevat nopeasti.

Matkatoimistot päivittävät äkkilähtöjään useamman kerran päivässä. Matkanjärjestäjille on yleensä myyty tilauslentokoneeseen tietty määrä paikkoja ennakkoon, jolloin heidän tietenkin kannattaa mieluummin myydä matkoja halvalla, kuin jättää ne myymättä. Matkatoimistot saavat myös huomattavia tuloja kohteessa myytävistä retkistä, joten tämänkin takia heidän kannattaa myydä koneet täyteen hieman halvemmallakin ja yrittää myydä myös näille ”äkkilähtijöille” kohteessa paljon retkiä.

Äkkilähtöjä on yleensä parhaiten saatavilla keväällä ja syksyllä koulujen loma-aikojen ulkopuolella. Myös Suomen säät vaikuttavat äkkilähtöjen hintaan. Jos Suomessa kaunis ja lämmin sää niin matkavarauksia ei kauheasti tehdä, jolloin matkatoimistoilla tulee kiire täyttää koneet. Jos Suomessa on tavallisen märkää ja pimeää, käy matkatoimistojen ovi kuin häkä.

Ylläpitäjä bongasi Tunisian matkan huomattavilla alennuksilla

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi