Karta kalliisiin palvelu- ja yritysnumeroihin soittamista

Karta kalliisiin yritysnumeroihin soittamista. Esim. moniin 010, 020, 030, 070, 075, 100, 105 ja 106 -alkuisiin palvelu- ja yrityspalvelunumeroihin soittaminen on kallista.  Listä näistä löytyy osoitteesta https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin/puhelinnumerot/palvelunumerot.html

Palvelunumeroista saa lisätietoa osoitteesta www.suomenpalvelunumerot.fi

Tällaisia numeroita on esim. monen työterveyshuollossa, kuten Oulussa toimivassa ODL:ssä. Tavallinen palvelupuheluhinta on tiettyihin yritysnumeroihin on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu + 5,9 snt/min ja matkapuhelimesta 8,21 snt/puhelu + 16,9 snt/min. Voit kiertää nämä kalliit puhelut esim hankkiutumalla jonkun firmassa työskentelevän ”vakioasiakkaaksi” ja soittamalla rohkeasti suoraan hänen kännykkäänsä. Toinen hyvä vaihtoehto on lähettää haluamallesi henkilölle sähköpostia.

Lisäksi kannattaa katsoa www.siirretytnumerot.fi, josta voit ilmaiseksi katsoa minkä teleyrityksen verkossa numeroa on, sillä nykyään puhelinnumeroa ei tarvitse vaihtaa palveluyritystä vaihdettaessa. Mikäli kuitenkin joudut soittamaan näihin numeroihin, kannattaa miettiä sanottavasti valmiiksi, jotta voisit pitää puhelun mahdollisimman lyhyenä.

 

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi