Tee puhelimeesi telemarkkinointikielto

Opettele sanomaan EI kaikenlaisille kauppiaille ja varsinkin puhelinmyyjille. Mikäli oikeasti haluat tilata jotain, löydät samat tai vielä paremmat tarjoukset yleensä internetistä. Voit myös estää puhelinmyyjien soittelut tekemällä telemarkkinointikiellon. Puhelinmyyntikielto kannattaa tehdä myös esimerkiksi iäkkäille vanhemmillesi tai isovanhemmille, sillä nämä ovat usein puhelinmyyjille "helppoja nakkeja", joille hyvän supliikin omaava puhelinmyyjä myy melkein mitä vain. Voit tehdä telemarkkinointikiellon numerosta 0600 13404 ma-pe klo 8.30-18 (puhelun hinta 0,39 €/min +pvm). Puhelinmarkkinoinnin voi siis kieltää lähes ilmaiseksi. Varo palveluita, jotka veloittavat telemarkkinointikiellon ylläpitämisestä kuukausimaksun.

Telemarkkinointikielto kannattaa tehdä myös siksi, sillä ulkomailla ollessasi joudut maksamaan kaikista puheluista, joihin vastaat. Näin et joudu enää maksamaan kun olet lomalla ulkomailla, ja joku yrittää kaupata sinulle jotain lehteä tai matkapuhelinliittymää.

1 kommentti

  • Kiitos mainoskielto palvelusta. Se on meille ikä-ihmisille todella hyvä palvelu.
    Ei pääse Seiskapäivän( mökki osoitteeseen lähettämien numeroiden joita en ollut edes tilannut) lasku jota en ollut koskaan saanut perintään. Onneksi perintätston lasku meni naapurin laatikkoon. (oma suöljettu talveksi). Ei tullut haastetta käräjiin!!!!!!

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi