Älä maksa virustorjunnasta

Älä maksa virustorjunnasta! Usea maksaa edelleenkin virustorjunnasta, vaikka loistavia virustorjuntaohjelmia saa täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi Avast! on jopa parempi kuin kalliit virustorjunnat. Avast! on täysin ilmainen, sekä myös suomenkielinen. Vaihda Avast!iin jo tänään, niin aloitat säästämisen. Näin säästät helposti satasia, ja pysyypähän tietokonekin siistinä. Avast!virustorjunnan voit ladata helposti osoitteessa: http://files.avast.com/iavs4pro/setupfin.exe Muista kuitenkin poistaa vanha virustorjunta, sillä kahta virustorjuntaa ei kannata olla samanaikaisesti!

Myös Windowsin mukana tulee nykyään virustorjuntaohjelma. Jos sinulla on kokemuksia siitä, ole hyvä ja anna palautetta vinkin kommenttikenttään. Kiitos!

Lisätietoja:

1 kommentti

  • Todella ”hyvä” säästövinkki tietokonevinkeissä: ”Elä maksa virustorjunnasta”. Yhtä hyviä vinkkejä myös: ”Elä ota vakuutusta”, ”Turha hankkia ajokorttia, sillä eihän kortilla ajeta”. Ilmaiset virustorjunnat torjuvat kyllä viruksia, mutta eivät yleensä voi mitään troijalaisille tai muille haittaohjelmille. Ei niille voi mitään kaikki maksullisetkaan kuten F-Secure ja ainoa oikein toimiva tietoturvaohjelma on Nortonin IS tai vielä parempi Norton 360. Hintaakaan ei kunnon tietoturvalle tule kuin muutama kymppi vuodessa ja säästyt kalliilta huoltokustannuksilta ja säästät myös hermojasi.

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi