Hyödynnä ilmaisohjelmistot

Käytä internetissä olevia ilmaisohjelmia. Sinun ei tarvitse ostaa jokaista ohjelmaa, sillä Internetissä on paljon kaikenlaisia hyviäkin ilmaisohjelmia moneen tarkoitukseen. Esimerkiksi suomalainen SUMO paint on esimerkki aivan loistavasta ilmaisesta piirto-ohjelmasta. Kannattaa kokeilla. Ohjelma löytyy osoitteesta www.sumopaint.com. Muita hienoja ilmaisohjelmia ovat mm. Open Office, joka käsittää mm. yleisimmät toimistossa tarvittavat ohjelmistot. Monista voisi vielä mainita Irfanview-kuvankäsittelyohjelman, joka mm. kotisivujen teossa on ihan ehdoton sekä selkeä ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma Tappio kaksinkertaista kirjanpitoa tarviseville pienille yhdistyksille. Enemmän siitä www.ilmaisohjelmat.fi

Lisätietoja:

Älä maksa virustorjunnasta

Älä maksa virustorjunnasta! Usea maksaa edelleenkin virustorjunnasta, vaikka loistavia virustorjuntaohjelmia saa täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi Avast! on jopa parempi kuin kalliit virustorjunnat. Avast! on täysin ilmainen, sekä myös suomenkielinen. Vaihda Avast!iin jo tänään, niin aloitat säästämisen. Näin säästät helposti satasia, ja pysyypähän tietokonekin siistinä. Avast!virustorjunnan voit ladata helposti osoitteessa: http://files.avast.com/iavs4pro/setupfin.exe Muista kuitenkin poistaa vanha virustorjunta, sillä kahta virustorjuntaa ei kannata olla samanaikaisesti!

Myös Windowsin mukana tulee nykyään virustorjuntaohjelma. Jos sinulla on kokemuksia siitä, ole hyvä ja anna palautetta vinkin kommenttikenttään. Kiitos!

Lisätietoja:

Ohjelmakohtaiset pikanäppäimet

ATK-ohjelmissa ohjelmakohtaiset pikanäppäimet löytyvät ohjelmien valikoista kyseisten komentojen vierestä.

Lukijan vinkki