Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sivupalkki 1". Käytetään oletusta "sidebar-1". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-1" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /home/projekti/public_html/saasto.fi/wp-includes/functions.php on line 4139

Notice: add_custom_image_header on kehotettu välttämään versiosta 3.4.0 asti! Käytä sen sijaan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /home/projekti/public_html/saasto.fi/wp-includes/functions.php on line 3831

Notice: Kutsuttu luokan WP_Widget metodi kantaluokassa Recent_Posts_Dated_Widget on vanhentunut versiosta 4.3.0 lähtien! Käytä sen sijaan metodia
__construct()
. in /home/projekti/public_html/saasto.fi/wp-includes/functions.php on line 3894
Eteenille herkät ruoat vs. eteeniä tuottavat ruoat « Saasto.fi Säästövinkkejä

Eteenille herkät ruoat vs. eteeniä tuottavat ruoat

Eteeni on kasveista ja hedelmistä erittyvä kaasu, joka nopeuttaa niiden kypsymistä. Eteenille herkät hedelmät eivät kypsy poimimisen jälkeen, mutta eteeniä runsaasti tuottavat kypsyvät vielä poimimisen jälkeen. Säilytä eteenille (etyleenille) herkät hedelmät ja vihannekset (mm. appelsiini, greippi, kurkku, kesäkurpitsa, kiiwi, peruna, kaali, salatti) ja vihannekset erillään eteeniä paljon tuottavista hedelmistä ja vihanneksista (mm. päärynä, banaani, omena, luumu, avokado, tomaatti) mikäli haluat niiden säilyvän pidempään.


Notice: Trying to get property of non-object in /home/projekti/public_html/saasto.fi/wp-content/themes/proclouds/single.php on line 31

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi