Hyödynnä hiljaisemmat ajankohdat

Hyödynnä hiljaisemmat ajankohdat. Monissa paikoissa saat saman palvelun huomattavasti halvemmalla hinnalla hiljaisena kellonaikana. Mm. Shell kauppaa normaalihintaisia autonpesuja puoleen hintaan 21-06 välisenä aikana. Samoin Finnkino kauppaa arkisin ennen kello 17:00 alkaviin näytöksiin lippuja hintaan 6,80 €. Kello 17 jälkeen liput maksavat 9 € tai 9,5 € ja perjantaisin jopa 10 e tai 11,5 €. Myös 3D-elokuvissa on samansuuntainen hinnoittelu. http://www.finnkino.fi/info/hinnat/hki/ Myös lukuisien kaupunkien uimahallit, mm. Mäkelänrinteen uimahalli Helsingissä tarjoaa alennuksen aamu-uinnista. Esimerkiksi Kempeleen Zimmarissa aamu-uinti kello 6:30-9:00 maksaa vain 3 € normaalihinnan ollessa 5 € http://www.kempele.fi/fi/asukkaalle/liikunta/zimmari/hinnasto.html

Lisätietoja:

Osta pieni karkkiaski elokuviin

Karamellien ja popcornin osto elokuvissa on kallista ja lihottavaa. Mikäli haluat säästää, osta etukäteen kaupasta pieni sokeriton tai ksylitolipastillirasia varoiksi, jos makeannälkä iskee.

Lukijan vinkki

Lue teatteriarvostelut

Lue teatteriarvostelut, joissa kappaleen juoni on jossain määrin kerrottu, jo etukäteen, ennen kuin menet katsomaan kappaletta. Näin tiedät, onko se sinun "juttusi" vai maksatko turhaan kappaleesta, joka vain pitkästyttää. Median ylistys ei aina lyö yksiin oman makusi kanssa.

Lukijan vinkki

Katsokaa filmejä porukalla

Jos vuokraat DVD-elokuvia. Pitäkää parin kaverinne kanssa elokuvailta niin saatte jaettua kustannukset. Tekijänoikeuksien takia elokuvien julkinen esittäminen on kiellettyä, mutta parin kaverin kutsuminen on sallittua.

Katso normaaleja 2D elokuvia

Katso normaaleja 2D elokuvia. Näihin normaaleihin kaksiulotteisiin elokuviin lisätään muutamia kolmiulotteisia 3D efektejä, jotta voidaan periä huomattavasti kalliimpaa lipun hintaa tuomatta kuitenkaan mainittavaa lisäarvoa. Lapsille 3D leffat on suurempi elämys kuin aikuisille.