Lue teatteriarvostelut

Lue teatteriarvostelut, joissa kappaleen juoni on jossain määrin kerrottu, jo etukäteen, ennen kuin menet katsomaan kappaletta. Näin tiedät, onko se sinun "juttusi" vai maksatko turhaan kappaleesta, joka vain pitkästyttää. Median ylistys ei aina lyö yksiin oman makusi kanssa.

Lukijan vinkki

Nauti amatööritason urheilusta ja -kulttuurista

Nauti amatööritason urheilusta ja -kulttuurista. Jos pidät jääkiekosta käy joskus katsomassa alemman sarjatason ottelu. Pääsyliput alemman sarjatason otteluihin ovat usein huomattavasti matalammat kuin esim.jääkiekon SM-liigassa. Yrittämistä ja jännittäviä tilanteita voi kuitenkin olla jopa ammattilaissarjaa enemmän. Sama juttu esim. teatterissa. Kokeile joskus harrastajateatteria ammattilaisteatterin sijaan. Urheilussa kannattaa lisäksi suosia naisten otteluja. Yleensä naisten pääsarjatason otteluihin jos järkiään pienemmät sisäänpääsymaksut kuin miesten vastaaviin otteluihin vaikka joukkueessa pelaisi ihan maailman huippuja.

Näytteleminen on halpa harrastus

Vaikka teatterissa käyminen on melko kallista, mutta jos pidät teatterista niin halpa harrastus on teatterissa näytteleminen. Esim. wikipedian mukaan Suomen harrastajateatteriliittoon kuuluu yli 550 harrastajateatteria ja 10 jäsenjärjestöä, joiden kautta jäseninä on noin 260 teatteriryhmää. Mene mukaan johonkin näistä.