Ostakaa kimpassa mahdollisimman iso (esim. 50 kerran) sarjalippu

Ostakaa mahdollisimman iso (esim. 50 kerran) sarjalippu kaverinne kanssa kimpassa ja käyttäkää molemmat sitä. Monissa paikoissa esim. uimahalleissa, busseissa yms. sarjalippu ei ole henkilökohtainen vaan mikäli esim. kaksi henkilöä käy uimassa niin voit maksaa molempien uinnit samasta sarjalipusta. Suurikin sarjalippu tulee nopeasti käytettyä kun sillä on usempia käyttäjiä. Mikäli joku käyttää sarjalippua enemmän kuin toiset, ja haluatte tasata kustannukset niin laskekaa sarjalipun yhden käyttökerran hinta, jolloin maksujen tasaaminen on helppoa. Suurissa sarjalipuissa on sellainenkin hyvä puoli että näin voitte välttää hintojen korotukset seuraavan sarjalipun ostamiseen saakka.

Nauti amatööritason urheilusta ja -kulttuurista

Nauti amatööritason urheilusta ja -kulttuurista. Jos pidät jääkiekosta käy joskus katsomassa alemman sarjatason ottelu. Pääsyliput alemman sarjatason otteluihin ovat usein huomattavasti matalammat kuin esim.jääkiekon SM-liigassa. Yrittämistä ja jännittäviä tilanteita voi kuitenkin olla jopa ammattilaissarjaa enemmän. Sama juttu esim. teatterissa. Kokeile joskus harrastajateatteria ammattilaisteatterin sijaan. Urheilussa kannattaa lisäksi suosia naisten otteluja. Yleensä naisten pääsarjatason otteluihin jos järkiään pienemmät sisäänpääsymaksut kuin miesten vastaaviin otteluihin vaikka joukkueessa pelaisi ihan maailman huippuja.

Hyödynnä lähiliikuntapaikkasi ja jopa lasten leikkipuistot

Hyödynnä lähiliikuntapaikkasi ja jopa lasten leikkipuistot. Monet eivät tule ajatelleeksi että esim. monen urheilukenttien ja kuntoratojen yhtydessä on ilmaisia kuntoilupaikkoja, joissa on esimerkiksi puolapuita, paikkoja tehdä vatsalihaksia tai jopa nostella eripainoisia tukkeja. Myös lasten leikkipuistoissa on monesti hyvinkin monenlaisia mahdollisuuksia kuntoiluun. Lähes joka leikkipuistossa on ainakin tankoja, jotka kestävät mm. aikuisenkin leuanvedot.

Halpaa ajanvietettä lapsille on hyppynarun hyppely

Halpaa ja liikkunnallista ajanvietettä lapsille on hyppynarun hyppely. Tämä sopii toki hyväksi liikuntamuodoksi myös aikuisille, sillä tässäkin lajissa voi koko ajan kehittää itseään. Hyppynarulla hyppimisen vaikeusastetta voi lisätä erilaisilla hyppytekniikoilla, nopeuksilla, pyörimissuunnilla, tyyleillä tai vaikkapa kasvattamalla hyppynarujen määrää. Näissä voivat niin lapset kuin aikuisetkin kisailla keskenään. Suomen Voimisteluliiton VoimisteluWikissä on laaja valikoilma hyppynarutekniikoita. Tässä seuraavassa linkissä esim. mallia siitä kuinka narua hypitään ristiin.

http://voimisteluwiki.svoli.fi/wiki/index.php?article=892

Lisätietoja: