Käytä lyijykynää

Käytä lyijykynää esim. joulu- tai kutsukorttien kirjoittamisessa ja kirjoita lopuksi paremmalla kynällä päälle kun teksti on varmasti oikein ja virheetön. Tällöin ei tule virheet on helppo korjata pyyhekumilla, etkä joudu heittämään kortteja pois turhien kirjoitusvirheiden takia.

Leikkaa vanhoista poisheitettävistä lehdistä kuvia ja askartele niistä kortteja

Leikkaa vanhoista poisheitettävistä lehdistä kuvia ja askartele niistä kortteja. Näin saat monesti askarreltua hauskempia kortteja kuin oikeat.

Tee kortit kavereille leikkelemällä itse lehdistä kuvia

Tee kortit kavereille leikkelemällä itse lehdistä kuvia. Saavat persoonallisia kortteja. Itse kasaan suvun pienokaisille kuvallisia kortteja lorupussiin. Toiselle puolelle loru, toiselle puolen siihen liittyvä kuva. Otan lehtiroskiksesta lehtiä mistä leikellä.

Lukijan vinkki

Valokuvaa kesällä lähikuvia kauneimmista kukistasi ja käytä näitä kukkakuvia onnittelukortteina

Mikäli sinulla on hieno puutarha, valokuvaa kesällä lähikuvia kauneimmista kukistasi ja käytä näitä kukkakuvia onnittelukortteina, jotka annat esim. syntymäpäiväsankarille. Saat näin kauniita ja omaperäisiä kortteja halvalla. Mikäli sinulla ei ole puutarhaa niin voit toki valokuvata esim. luonnonkasveja.

Laita perheen lapsoset tekemään onnittelukortit juhlakaluille

Laita perheen lapsoset tekemään onnittelukortit juhlakaluille. Tulee varmasti persoonallisia ja "näköisiä" kortteja, joista saa mielen iloiseksi. Voit liimata värilliselle kartongille ja koristella itse lisää.

Lukijan vinkki

Poimi netistä tärkeät tapahtumat, jotka ovat tapahtuneet juhlittavan henkillön syntymäpäivänä

Halpa syntymäpäiväkortti idea on poimia netistä tärkeät tapahtumat, jotka ovat tapahtuneet juhlittavan henkillön syntymäpäivänä tai vaikkapa hääpäivänä. Netistä voi poimia myös kuuluisat henkilöt, jotka ovat syntyneet samana päivänä kuin juhlakalu. Hyvä sivusto on tähän on esim. http://www.historyorb.com/today/

Lisätietoja: