Pidä kynäsi tallessa

On melko tavallista,  että et näe enää kynääsi sen jälkeen kun olet lainannut sen jollekin. Lainaajalla ei yleensä ole mitään tahallista aikomusta varastaa kynääsi, mutta usein käy niin että  kynän alkuperäinen lainaaja saattaa lainata kynääsi eteenpäin seuraavalle tarvitsijalle ja hän taas seuraavalle. Lopulta joku saattaa pistää kynäsi epähuomiossa taskuunsa tai työpaikan kynälaatikkoon. Hyvä keino estää tussi- ja mustekynien katoaminen on lainata ne ilman korkkia. Jos joku saa lainakynän, jossa ei ole korkkia, hän ei luultavasti tunge sitä epähuomiossa taskuunsa sotkemaan vaatteita.

Käytä lyijykynää

Käytä lyijykynää esim. joulu- tai kutsukorttien kirjoittamisessa ja kirjoita lopuksi paremmalla kynällä päälle kun teksti on varmasti oikein ja virheetön. Tällöin ei tule virheet on helppo korjata pyyhekumilla, etkä joudu heittämään kortteja pois turhien kirjoitusvirheiden takia.

Osta kynääsi jatkovarsi

Osta kynääsi jatkovarsi. Jatkovarrella pystyt hyödyntämään vielä pitkän aikaa kaikki lyhyeksi käytetyt lyijykynät ja puuvärikynät. Kysele jatkovartta kirjakaupasta. Maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Tussille uusi elämä

Et kai heitä kuivuneita tusseja pois? Useimmiten perässä on korkki jota avaamalla voit lisätä tussiin vettä tai spriitä, ja tussi toimii taas yhtä kauan kuin uusikin.

Lukijan vinkki