Älä hanki liian nopeaa laajakaistaa

Hidasta laajakaistaasi. Suurin osa netin käyttäjistä ei tarvitse nopeaa laajakaistaa, vaikka operaattorit niitä kovasti yrittävätkin saada myytyä. Monet säästäisivät jopa kymmeniä euroja kuukaudessa vaihtamalla laajakaistayhteytensä hitaampaan, eivätkä useimmiten edes huomaisi eroa.

Ylläpitäjällä oli aikaisemmin 512 kbit/s yhteys, kunnes operaattori nosti kaikkien asiakkaidensa nopeudet vähintään 1 mbit/s nopeuteen. 1 mbit/s nopeus riittää oikein hyvin peruskäyttöön, ja tämänkin sivuston ylläpitämiseen.

Taloyhtiölaajakaista

Päättäkää taloyhtiönne yhtiökokouksessa, että otatte taloyhtiölaajakaistan. Taloyhtiölaajakaista internet yhteys tarkoittaa sitä, että taloyhtiö tekee keskitetyn sopimuksen laajakaistapalveluista sovitulla nopeudella ja laskuttaa siitä sitten yhtiövastikkeessa. Mikäli joku osakas haluaa nopeamman yhteyden hän voi tehdä oman sopimuksen llisäpalveluista taloyhtiölaajakaistan operaattorin kanssa. Keskitetty taloyhtiölaajakaista on yleensä monta kertaa edullisempi kuin se vaihtoehto, että kaikki osakkaat tekevät oman sopimuksen haluamansa operaattorin kanssa.