Juomalasista ilmainen vahvistin kaiuttimelle

Mikäli pidät esimerkiksi koti- tai grillibileet ja tarvitset kaiutinta, jotta saisit musiikin kuulumaan paremmin koko porukalle, niin tavalllisesta juomalasista saa ilmaisen ja hyvän kaiuttimen. Juomalasi toimii vahvistimena voimistaen huomattavasti puhelimen oman kaiuttimen ääntä. Ota riittävän iso lasi, että kännykkä mahtuu lasin reunojen sisälle. Kännykän yläreuna voi kuvan tapaan jäädä lasin yläpuolelle, riittää että matkapuhelimen kaiutin on lasin reunojen alapuolella.

Mikäli et tarvitse kovaäänistä musiikkia niin voit silti hyödyntää tätä säästövinkkiä. Laita kännykän oma kaiutin pienemmälle ja laita kännykkä juomalasiin. Näin säästät kännykän akkua ja sähköä. Kokeilen tätä vinkkiä äsken kuvaa ottaessani ja tämä vinkki todella toimii paremmin kuin uskoinkaan.

 

Opiskelijabändi häihin

Jos suvussasi ei ole ketään soittajaa. Voi löytää häihisi hyvinkin edullisen opiskelijabändin esim. laittamalla ilmoituksen paikallisen koulun tai yliopiston ilmoitustaululle.

Seuraa lehdistä ilmaiskonsertteja

Kesän kulttuurinälän saa tyydytettyä nollabudjetillakin seuraamalla lehtiä, minne tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Usein niissä on vetonaulana maan huippuesiintyjiäkin. Tunnetuin kesän ilmaiskonsertti lienee Helsingin kaivopuistossa.

Lukijan vinkki

Harkitse pienen mp3- tai/ja korvanappiradion hankkimista

Harkitse pienen mp3- tai/ja korvanappiradion hankkimista ja vielä semmoinen mikä toimii (ladattavalla) AAA-paristolla. Tämänkaltainen laite kuluttaa sähköä huomattavasti vähemmän sähköä kuin verkkolaitteet. Ladattavalla omalla akulla toimivaa laitetta ei kannata hankkia, koska akun ikä on rajallinen ja tämän jälkeen laite on käyttökelvoton. Ladattavalla AAA-akulla (tai paristolla) käyttö tulee edullisimmaksi, jos sinulla on jo ennestään paristolaturi. Voit kuunnella mieliohjelmaasi tai -musiikkia eivätkä muut häiriinny. Varo kuitenkin vaurioittamasta kuuloasi.

Lukijan vinkki