Kierrätyskeskuksen ilmaisjakelupiste

Joissain kierrätyskeskuksissa yms. on ilmaisjakelupiste josta saa ottaa vaatteita yms – hyödynnä niitä jos siellä on jotain mikä sopisi sinulle tai lähimmäisillesi.

Lukijan vinkki

Jouluvalojen katselu on ilmaista ajanvietettä

Ilmaista ajanvietettä lapsille ja lapsenmielisille joulun aikaan on kierrellä jalkaisin (lapsia voi vetää esim. pulkassa) ja katsella muiden jouluvaloja.

Ilmainen ja ympäristöystävällinen joulukalenteri löytyy tänä vuonna internetistä

Ilmainen ja ympäristöystävällinen joulukalenteri löytyy tänä vuonna internetistä. Googlaa lähellä joulukuuta internetistä esim. seuraavilla hakusanoilla. "Joulukalenteri netissä" tai "Advent calendar online". Täydennän tätä vinkkiä muutaman viikon sisälllä ja linkitän tänne muutamia hienoja netissä toimivia joulukalentereita.

Musiikkia tulee radiosta ilmaiseksi

Älä osta ollenkaan musiikkia. Sitä tulee radiosta ilmaiseksi.

Lukijan vinkki

Ilmaisia näytepakkauksia

Kun käyt lääkärillä ja lääkäri määrää sinulle jotain lääkettä, kysy onko lääkärillä lääketehtaiden hänelle jakamia ilmaisia näytepakkauksia lääkkeistäsi tai sen rinnakkaislääkkeistä. Esim. ihotautilääkäreillä on toisinaan paljonkin näytepakkauksia esim. eri valmistajien perusvoiteista.

Seuraa lehdistä ilmaiskonsertteja

Kesän kulttuurinälän saa tyydytettyä nollabudjetillakin seuraamalla lehtiä, minne tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Usein niissä on vetonaulana maan huippuesiintyjiäkin. Tunnetuin kesän ilmaiskonsertti lienee Helsingin kaivopuistossa.

Lukijan vinkki

Ilmainen valaistus

Jos asut maalla jossa ei katulamppuja ole, saat ilmaisen valaistuksen kun otat loisteputkivalaisimen mukaan ja kävelet sen kanssa kantaverkon sähkölinjan alle. Sähköverkon sähkömagneettinen kenttä sytyttää valaisimesi kantaverkkoyhtiö Fingridin laskuun :)

Dyykkaa ruokasi

Dyykkaa ruokasi esimerkiksi kaupan roskiksesta. Kaupoilla ei ole oikeutta myydä vanhentunutta ruokaa ja siksi ne joutuvat heittämään pois paljon käyttökelpoista ruokaa, joista vain päiväys on mennyt umpeen. Dyykkaus kuitenkin omalla vastuulla. Myöskaan Saasto.fi -sivusto ei ota vastuuta dyykkauksen seurauksista.

Ilmaisia tekstiviestejä

Voit lähettää ilmaisia tekstiviestejä mm. www.apinat.fi palvelusta.

Lisätietoja:

Selvitä puhelinnumero ilmaiseksi

Voit selvittää tarvitsemasi puhelinnumerot tai puhelinnumeroiden omistajat rekisteröitymisen jälkeen ilmaiseksi esim. fonectan palvelusta.