Säilö etukupongit heti lompakkoon!

Usein tulee leikattua kaikenlaisia talteen kaikenlaisia etukuponkeja esim. Hesburgeriin, pizzerioihin tai sitten S-ryhmän tarjousesitteestä oman osuuskauppani kuukauden tarjouskupongit.

Usein kävi niin että taksinkuljettajana työskennellessäni sain jonkun pidemmän kyydin tai kyydit pyörivät kauempana kotoa, jolloin etukupongeille olisi ollut käyttöä, jos ne vaan olisi ollut mukana lompakossa eikä magneetilla kiinni jääkaapin ovessa.  Tästä viisastuneena tajusin, että kannattaa ottaa kaikki etukupongit heti talteen ja säilyttää niitä lompakossa, jolloin ne ovat aina mukana jos niitä tarvitsee.

 

Tarkkaile kassahihnoja

Jos et tilaa kotiisi sanomalehteä tai et lue sitä esim. työpaikalla, saattaa (viikonlopun) erikoistarjoukset mennä sivu suun. Tarkkaile kauppaan mennessä (helpompaa isoissa kaupoissa, Prisma, Citymarket jne.) onko kassahihnoilla erityisen paljon jotain tiettyä tuotetta, esim. kahvi- tai voipaketteja, lenkkimakkaraa yms. Jos havaitset kassahihnoilla esim. usealla kassalla voipaketteja, voi tästä tästä päätellä että voi voisi olla tarjouksessa, joten kierrä hakemassa omasi pois, jos käytät voita.

Lukijan vinkki