Lisää bonustasi

Lisää bonustasi! Kun palautat pulloja palauta ensin pullot ja hae niistä vain rahat pois. Vasta tämän jälkeen kauppaan, sillä tällöin saat bonusta myös siitä rahasta, jonka sait pullojen palautuksesta. Jos näytät pullopalautuskuitin ostosten yhteydessä, kauppa vähentää summan vain ostosten hinnasta, jolloin pullonpalautuksen veroiset bonukset jäävät saamatta.

Kommentteja: Tämä ei pidä paikkansa. Kassakoneet jättävät pullokuitit kokonaan huomioimatta mitä tulee bonuksiin. Olen itse kassassa työssä ja miltei viikoittain saa asiakkaiden kanssa vääntää kättä asiasta, mutta uskovat kun näkevät kuitista että paljonko niitä bonuksia sitten tulikaan.

Vastaus: Kauppojen omien bonusten kohdalla asia on näin, mutta vinkkiä kannattaa kuitenkin noudattaa, sillä tämä koskee vain kauppojen omia bonuksia. Maksaessasi tietyillä luottokorteilla (Diners, Amex) saat luottokorttibonusta suoraan ostoksen hinnasta ja näistä bonuksista luottokorttiyhtiöiden järjestelmät eivät osaa erotella pullonpalautuksia. Eli jos palautat pullot ensin kauppaan/Alkoon ja haet niistä rahat pois esim 2 € ja sitten menet kauppaan ostat ruokaa 46 eurolla….saat luottokorttibonuksia 48 euron edestä. Jos olisit palauttanut pullot kauppaan, saisit luottokorttibonuksia vain 46 €, koska luottokorttibonuksiin vaikuttaa vain ostosten loppusumma. – Ylläpitäjä

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi