Kilpailuta remonttisi

Kilpailuta remonttisi, koska remonttimiesten hinnoissa on isot erot. Kilpailuttaminen on ilmaista ja onnistuu netissä helposti. Kilpailevat tarjoukset tuovat keskimäärin 30 prosentin säästön. Vertaile tarjouksia ja asiakkaiden palautteita!

Lukijan vinkki.

Lisätietoja:

Sähkön kilpailutus

Kilpailuta sähkösi. Sähkölaskusi koostuu sähköenergiasta sekä sähkön siirrosta. Siirtoyhtiötä et voi vaihtaa ellet muuta asumaan eri paikkakunnalle, sillä siirtoyhtiöt omistavat sähköverkot. Sen sijaan sähköenergian voit ostaa mistä tahansa. Voit vertailla sähkösi hintaa esimerkiksi osoitteessa www.sahkonhinta.fi

Ylläpitäjä ostaa sähkönsä Oulun sähkönmyynti Oy:stä. Meillä on pörssisähköön perustuva spot-virta sähkösopimus. Oulun sähkönmyynnin ilmaisessa kanta-asiakasohjelmassa saa mm. ilmaisia lippuja OPS:n jalkapallopeleihin.

Lisätietoja:

Kilpailuta pankkisi palvelumaksut

Kilpailuta pankkisi palvelumaksut. Näissä on erittäin suuria eroja. Mm. S-pankki tarjoaa asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville ilmaiset pankkipalvelut ja pankkikortin. Mikäli sinulla on lainoja, myös lainan korkoja ja marginaaleja kannattaa vertailla ja kilpailuttaa eri pankkien välillä.