Monilla työpaikoilla joku keittää pannullisen kahvia, josta työntekijät käyvät sitten juomassa sumpit kun sattuvat ehtimään. Ongelma on siinä, että yleensä kukaan ei tiedä, että milloinka kyseinen pannullinen kahvia on keitetty. Usein käy niin, että kahvia heitetään turhaan pois, koska luullaan että se on vanhaa ja pannussa kauan aikaa seissyttä, vaikka välttämättä niin ei olisikaan.
Ratkaisu tähän on askarrella paperista kellon viisarit kahvinkeittimen viereen. Kahvin keittäjä laittaa kellon viisarit siihen asentoon, milloin kahvi on keitetty. Tällöin muut työntekijät tietävät miten vanhaa kahvi on, eivätkä turhaan ala keittämään uuttaa pannullista, jos edellisen pannun keitosta on vain vähän aikaa. Paperisen kellotaulun askartelemisen sijaan voi tietenkin käytää oikeita viisareita vanhasta rikkoutuneesta kellotaulusta.
Säästää kahvia, sähköä ja aikaa.