Työkalut

Tältä sivulta löydät työkaluja oman talouden hallintaan.

Keskikulutus Exceliin (tai Open Officeen) sähköinen tankkauspäiväkirja, ota kuitti täyteentankkauksen yhteydessä ja kirjoita siihen kilometrit (tai siirrä tiedot vihkosta) ja syötä arvot taulukkolaskentaohjelman soluihin. Ohjelma laskee arvot ja voit arkistoida ne allaolevaan taulukkoon. Tavallisella vihkollakin pärjää mutta tästä vähän monipuolisuutta, mm. keskimääräinen päivittäinen ajomatka, keskim. päivittäinen polttoainekustannus jne. Yksityiskäyttöön ja omaksi huviksi! Laitoin pari riviä omasta autosta malliksi, poista ne ja laita omat tietosi tilalle vastaavalla tavalla :-)! Tämä laskentamalli on joustava, sopii sekä bensalle että dieselille.”

Polttoainekululaskelmia Tässä toinen taulukko , jolla voi mm.  laskea/arvioda esim. kesälomareissun polttoainekustannukset jos tietää polttoaineen (keski)litrahinnan, auton keskikulutuksen ym. Sopii myös mainiosti 95E10 ja 98E5 polttoaineiden kulutuksen ja hintojen vertailuun.

 

Tässä linkkejä eri kauppaketjujen  ja myös muiden yrityksen tarjouksiin. tarjouksiin. Myös tähän osioon voi lähetellä linkkejä eri kauppoihin täyttämällä etusivulla sijaitsevan kaavakkeen.
S-ryhmän asiakasomistajaedut: http://www.s-kanava.fi/valtakunnallinen/s-edut/

 

 

Lähetä kommenttisi tai oma säästövinkkisi