Kesämökin kellon patteri

Jos omistat kesämökin ja mökkeilet osan vuodesta satunnaisesti/viikonloppuisin, irrota seinäkellosta patteri poislähtiessäsi sunnuntai-iltana ja laita se takaisin paikoilleen kun tulet taas perjantai-iltana. Näin kello ei kuluta turhaan patteria viikolla kun ketään ei ole paikalla. Ainoa haittapuoli tästä on tietysti joka kertaiset kellonasetustalkoot mutta pääasia että patteri ei kulu ja kestää näin pidempään ja säästät selvää rahaa.

Lukijan vinkki

Säästä kuuloasi

Huumorivinkki: Miksi maksaa turhaan kalliista kuulosuojaimista? Säästät kuulosuojaimiisi käyttämäsi rahat, kun pyydät muita ihmisiä olemaan hiljaa.

Huumorivinkki-Vähän kerrallaan

Extreme/huumori-säästövinkki:
Tätä ei tule vedättää liian pitkälle koska silloin homma tulpataan. Tunnetusti senttihinnat pyöristetään, kolmesta tulee viisi jne. Kaksi senttiä pyöristetään alaspäin. Ota kaupassa YKSI AINOKAINEN irtokarkki, luumu, viinirypäle tms. ja punnitse se asianmukaisesti tarroineen kaikkineen. Jos saat hinnaksi kaksi senttiä tai alle pyöristyy se alaspäin, eli nollaksi! Toista sama jos huumoria, viitseliäisyyttä, aikaa ja kassan ymmärrystä riittää. Jos tämä teoria toimii saat kourallisen karkkia, jos JOKA IKINEN IRTOKARKKI on punnittu & tarrattu jne. YKSITELLEN! Kokeile ja raportoi vaikka tänne…:)

 

Lukijan vinkki

Huumorivinkki: Helikopteriajelua

Huumorivinkki:

Helikopterilennätykset ovat upeita, mutta melko kalliita elämyksiä. Saat ilmaiset helikopterilennon mikäli loukkaat itsesi jossain todella syrjäisessä paikassa.

Huumorivinkki: Lapsen ensimmäinen sana

Jos teillä on pieni lapsi, opeta lapselle ensimmäiseksi sanaksi ”äiti” (jos olet lapsen isä) tai sitten ”isä/isi” (jos olet lapsen äiti.) Näin säästät omia hermojasi ja yöuniasi, kun lapsi huutaa yöllä ”Äiti!” tai sitten myöhemmin ”Äiti, anna ruokaa/tule pyyhkimään/tms…

” Sanaa ”Äiskä” kannattaa välttää koska tällöin huuto koskee molempia (Ä-Iskä).

Huom! Tämä on todellakin vain huumorivinkki eli jos olet lapsen hankkinut toisen ihmisen kanssa, tulee molempien hoitaa ja hoivata lasta tasapuolisesti kykyjensä mukaan.

Lukijan vinkki

Opi täyttämään astianpesukone tehokkaammin

Huumorivinkki: Harjoittele kovasti Tetris-pelin pelaamista. Tämä auttaa sinua täyttämään astianpesukoneen enstistä täydemmäksi lyhyemmässä ajassa, jolloin säästät sekä sähköä että aikaasi.

Laita lapsi siivoamaan puolestasi

Huumorivinkki: Jos sinulla on pieni lapsi kotona, joka on ryömimis- tai konttausvaiheessa, kiinnitä lapsen vaatteisiin moppeja tai pölyrättejä. Näin lapsi ryömiessään/kontatessaan siivoaa samalla lattiat ja näin säästät omaa aikaasi johonkin tärkeämpään

Lukijan vinkki

Huumorivinkki: Sairasta pitkään

Sairasta pitkään, säästä rahaa. Jos saat jonkun flunssan ja vähän kuumetta, älä pidä kiirettä sen paranteluun. Kun makaat flunssassa ja pienessä kuumeessa peiton alla, et voi kuluttaa samalla paljoa (ei tee mieli lähteä shoppailemaan, ruoka ei maistu, auto seisoo pihassa jne.) Kannattaa olla kuitenkin tarkkana ja pitää tauti lapasessa ettei se pahene ja muutu esim. keuhkokuumeeksi, jonka hoito voi muodostua kalliiksi. Näin säästät rahaa, etenkin jos olet vaikka työttömänä eikä kukaan esim. työpaikalla kaipaile.

Lukijan vinkki

Huumorivinkki: Välty lastenhoidolta

Huumorivinkki: Tehokas tapa välttyä sukulaisten ja tuttavien muksujen kuukausittaisilta lastenvahtimispyynnöiltä sillä aikaa kun lasten omat vanhemmat ovat matkoilla tai huvittelimassa, on rekisteröidä itsensä seksuaalirikolliseksi. Tällöin kukaan aikuinen ei tuo lapsia lähimaillekaan kotiasi. :)

NiksiPirkasta: Ikiserpentiini

NiksiPirkasta: Pyöritä heitetyt serpentiinit vessapaperihylsyn ympärille. Niin ne ovat taas valmiita käytettäväksi ensi vappuna