CD-levyllä ruoat talteen

Wanhasta naarmuuntuneesta CD-levystä saa mainion kaapimen, jolla voi kaapia talteen  kaiken esimerkiksi ämpäriin tai kattilaan jääneen tapettiliisterin, laastin, betonin, ruoan, taikinen jne. Voit käyttää CD-levyä myös kattilaan pohjaan palaneen ruoan irti hankaamiseen. Halutessasi voit myös leikata saksilla CD-levyn keskeltä poikki, joilloin saat yhdestä levystä kaksi kaavinta.

 

CD-levyn kannesta valokuvakehys

Vanhasta CD-levyn kannesta saat askarreltua tyylikkään valokuvakehyksen. CD-levykoteloiden rakenne hieman vaihtelee, mutta toisilla CD-levyillä saat kehyksen pysymään tyylikkäästi pystyssä kääntämällä levyn auki yli 180 astetta. Toinen vaihtoehto on avata CD-levy normaalisti auki ja asettaaa joku tuki, kuten tikku tai paperinliitin tukemaan kantta haluamaasi kulmaan.

Käytä naarmuuntuneet vanhat CD-levysi puutarhassa linnunpelättimenä

Käytä naarmuuntuneet vanhat CD-levysi puutarhassa linnunpelättimenä. Linnut säikkyvät niiden vilkkumista auringossa. Laita parin kepin väliin naru suurin piirtein vaakasuoraan ja laita tästä narusta CD-levyjä roikkumaan. Varmista kuitenkin, että levyt ovat auringossa, jolloin auringonsäteet pääsevät niistä heijastumaan.